Acties van

Apeldoorns Hart

Op deze pagina vindt u alles over onze acties.

Eén van onze acties van Apeldoorns Hart is de Wensboom. De Wensboom is een evenement dat zich gaat afspelen tegenover de fietsenstalling op Centraal Station Apeldoorn. Het evenement zal plaatsvinden van 18 t/m 24 december. Het evenementen terrein is geopend vanaf 15:00 en zal sluiten om 23:00. In samenwerking met meerdere sponsoren hebben wij dit evenement kunnen realiseren.

wensboom
wensboom

De

Wereld verbeteren

Er zullen allerlei activiteiten plaatsvinden op het evenemententerrein met als hoofd act een prachtig versierde Wensboom, waar bezoekers een wens in kunnen hangen. Een deel van de wensen van de bezoekers proberen wij in vervulling te laten gaan! Op het terrein van “De Wensboom” kunnen de bezoekers genieten van verschillende dranken en lekkernijen. Op het terrein zullen ook initiatiefnemers plek hebben om verschillende leuke activiteiten uit te voeren, zoals record pogingen, optredens, knipbeurten enzovoort.

Het terrein zal zich in een prachtige kerstsfeer presenteren. De aankleding en de Wensboom gaan zorgen voor het echte kerstgevoel op ons evenementen terrein. Alle opbrengsten die Apeldoorns Hart realiseert zullen gedoneerd worden aan 3FM Serious Request 2017, om zo het rode kruis te steunen in hun actie om verscheurde families met elkaar te herenigen. Mocht u Apeldoorns Hart willen helpen om haar doelen te bereiken dan kunt u hier klikken voor een donatie naar uw keuze.

Apeldoorns Hart zou u graag willen uitnodigen om een kijkje te nemen bij het evenement “De Wensboom”. Ook zou Apeldoorns Hart het geweldig vinden als u een wens komt doen tijdens het evenement of door hier alvast een wens in te sturen en wie weet komt uw wens wel uit! Wij wensen u alvast een vrolijk kerstfeest!